Python Developer

In acest curs de programare acreditat vom aborda bazele scrierii si executarii script-urilor Python dar si functii mai complexe, si framework-uri cum ar fi Web development cu Django si utilizarea la scara larga a modulelor Python.

Acreditare: Autoritatea Națională pentru Calificări

Durată: 48 ore teorie si practica

Condiții de acces:  diplomă de studii superioare

Condiții pentru participare gratuită: cursul este GRATUIT pentru persoane care indeplinesc condițiile de eligibilitate, cu referire la statutul pe piața muncii și sectorul de activitate al companiei (angajatorului) -> vezi AICI 

Perioada: Consultă  CALENDARUL

Traineri: Trainer principal:| Asistent:

De ce sa urmezi cursul? Beneficii și oportunitati.

Vei dobândi abilitățile necesare pentru a scrie un cod, a verifica corectitudinea acestuia și a crea algoritmi și baze de date. În plus, vei cunoaște modelele de design, adică un tip de standarde datorită cărora codul tău va fi lizibil și structurat.

Cui se adresează acest curs?

Scopul acestui curs este de a oferi competente profesionale si metode specifice de lucru angajatilor din industria IT, si anume programatorilor incepatori sau celor care vor sa invete un limbaj nou de programare. 

Ce vei învăța?

In acest curs de programare acreditat vom aborda bazele scrierii si executarii script-urilor Python dar si functii mai complexe, si framework-uri cum ar fi Web development cu Django si utilizarea la scara larga a modulelor Python. Toate conceptele sunt explicate cu ajutorul exemplelor practice si al exercitiilor.

Programa cursului

Introducere in programarea web (HTML, CSS) – Python

Built-in Data types

Conditional programming & looping

Functions

Memory saver

OOP

Web development with Django