Programul de dezvoltare profesională FutureSkills, permite participarea gratuită la activități persoanelor care îndeplinesc o serie de condiții CUMULATIVE.

Verifică mai jos dacă îndeplinești aceste condiții:

1. CONDIȚII LEGATE DE SITUAȚIA PE PIAȚA MUNCII

Poți fi în una (1) din cele 2situatii de mai jos. Pentru situația în care te afli, trebuie să furnizezi documente care să dovedească acest lucru (de ex. adeverință de angajare, etc)

a. Angajați cu contract individual de muncă (cu normă întreagă)

sau

b. Angajați cu contract individual de muncă (cu timp parțial)

2. CONDIȚII LEGATE DE DOMENIUL DE ACTIVITATE AL ANGAJATORULUI

Poți fi în una (1) din cele 3 situatii de mai jos:

a. Întreprinderea în care ești angajat își desfășoară activitatea principală sau secundară într-unul din sectoarele economice din SNC (Strategia națională de competitivitate) / domeniile de specializare inteligentă din SNCDI (Strategia Națională pentru Cercetare-Dezvoltare-Inovare) -> vezi lista SNC | vezi lista SNCDI *

sau

b. Întreprinderea în care ești angajat nu indeplineste conditia de sus dar intenționează să își adapteze activitatea principală sau secundară la cel puțin unul din sectoarele economice cu potențial competitiv din SNC (Strategia națională de competitivitate) ȘI la unul domeniile de specializare inteligentă din SNCDI (Strategia Națională pentru Cercetare-Dezvoltare-Inovare) -> vezi lista SNC | vezi lista SNCDI *

sau

c. Întreprinderea în care ești angajat e înregistrată cu coduri CAEN ce se regăsesc în secțiunile Activități profesionale, științifice și tehnice și Distribuție din cadrul Anexei 5 și asigură distribuția pentru întreprinderile care activează în sectoarele identificate prin SNC.

*Dacă ai nelămuriri cu privire la acest criteriu, contactează-ne telefonic. Îți vom explica și e mai simplu decât pare. 

3. CONDIȚII LEGATE DE LOCUL DE MUNCĂ OCUPAT (POZIȚIA ÎN CADRUL COMPANIEI)

Sunt excluși angajații care ocupă poziții manageriale sau care lucrează în domenul resurselor umane. NU poți fi în  cele 3 categorii de mai jos (atentie -> conform postului denumit in contractul de munca):

a. Persoane care asigură managementul strategic al întreprinderilor și care ocupă poziții de management în întreprinderi (manager general, director general, manager executiv, director executiv, director adjunct, manager de departament, manager de proiect, manager de linie),

b. Persoanele care au calitatea de antreprenori care-și gestionează propriile afaceri 

c. Angajații din departamentele de resurse umane de la nivelul întreprinderilor.

4. CONDIȚII REFERITOARE LA SEDIUL COMPANIEI

Sunt acceptați angajați care își desfășoară activitatea în cadrul companiilor din Regiunea Nord-Vest (compania are sediul principal sau secundar in Regiunea NV, unde angajatul isi desfasoara activitatea).

5. CONDIȚII DE ACCES LA CURS

Conditii legate de cerinte educationale si profesionale. Se solicita  studii superioare, studii liceale, etc, în funcție de tipul cursului.

AI VERIFICAT ȘI ÎNDEPLINEȘTI ACESTE CONDIȚII?

Ai nelămuriri? Ia legătura direct cu noi !