Java Developer

Scopul acestui curs este sa ofere competente profesionale si metode specifice de lucru angajatilor din industria IT, si anume celor care isi doresc un nivel de intelegere mai profund al limbajului de programare Java astfel incat sa poata scrie un cod care este clar, corect si usor de utilizat si reutilizat.

In cadrul acestui curs, vor fi discutate aspecte ca: design patterns si language idioms, aratand participantilor cum sa utilizeze la maxim caracteristicile acestui limbaj precum enums, adnotari sau autoboxing.

Acreditare: Autoritatea Națională pentru Calificări

Durată: 48 ore teorie si practica

Condiții de acces:  diplomă de studii superioare

Condiții pentru participare gratuită: cursul este GRATUIT pentru persoane care indeplinesc condițiile de eligibilitate, cu referire la statutul pe piața muncii și sectorul de activitate al companiei (angajatorului) -> vezi AICI 

Perioada: Consultă  CALENDARUL

Traineri: Trainer principal:| Asistent:

De ce sa urmezi cursul? Beneficii și oportunitati.

Vei dobândi abilitățile necesare pentru a scrie un cod, a verifica corectitudinea acestuia și a crea algoritmi și baze de date. În plus, vei cunoaște modelele de design, adică un tip de standarde datorită cărora codul tău va fi lizibil și structurat.

Cui se adresează acest curs?

Scopul acestui curs este de a oferi competente profesionale si metode specifice de lucru angajatilor din industria IT, si anume programatorilor incepatori sau celor care vor sa invete un limbaj nou de programare. 

Ce vei învăța?

Scopul acestui curs este sa ofere competente profesionale si metode specifice de lucru angajatilor din industria IT, si anume celor care isi doresc un nivel de intelegere mai profund al limbajului de programare Java astfel incat sa poata scrie un cod care este clar, corect si usor de utilizat si reutilizat. In cadrul acestui curs, vor fi discutate aspecte ca: design patterns si language idioms, aratand participantilor cum sa utilizeze la maxim caracteristicile acestui limbaj precum enums, adnotari sau concurenta.

Fiecare modul din cadrul cursului contine simulari, exemple si studii de caz care ofera participantilor ocazia de a aprofunda conceptele prezentate. Rolul acestora este de a arata cele mai eficiente metode de a programa in Java.

Programa cursului

Introducere în Java

Programare orientata pe obiecte (OOP)

Concepte Java OOPs

Utilizarea Eclipse în programare

Testarea unităților de cod

Object containers si Excepții

Input/Output I/O

Enumerații; Adnotări, Concurență

Baze de date și JDBC

Java WEB