Hey, hey: veștile bune circulă repede iar noi avem CURS NOU!

🥁

Tu ce strategii de reducere a costurilor aplici pt compania ta?

Noi îți oferim cele mai potrivite metode și tehnici de controlling & calculația costurilor pentru compania pe care o deții/ în care ești angajat.

🪪Acum ai acces gratuit la cel mai nou curs din cadrul programului Accelerator digital – COST CONTROLLING PROCESUALIZAT SI DIGITAL.

Lectorii noștri te vor ghida să înțelegi elementele de bugetare, calculație de costuri și managemet financiar. Vei învăța cum să folosești în favoarea ta toate aplicațiile informatice pentru eficientizarea activității firmei.

Cursul nostru se adresează ANGAJAȚILOR care doresc să își eficientizeze activitatea în domeniul managementului financiar și să descopere instrumente care să îi ajute să digitalizeze fluxurile de lucru în acest domeniu al costurilor și bugetării.

Ce vei învăța❓

1️⃣de ce e importantă bugetarea;

2️⃣ce presupune conceptul de cost controlling și care sunt instrumentele specifice;

3️⃣indicatori financiari și dinamica lor;

4️⃣posibilități de digitalizare a fluxurilor de lucru în domeniul managementului financiar.

Pentru că ținem cont de ⌚️timpul tău, am concentrat toate informațiile într-un curs rapid, de 24h pe care ti-l oferim cu zero costuri, în format on-line pe ZOOM.

🗓Începem în luna OCTOMBRIE a.c.

Doar 1️⃣5️⃣ LOCURI DISPONIBILE!

PS:

🥳Am simplificat procedura de înscriere la curs iar colega noastră Roxana 💃te va sprijini pe întreg procesul de înregistrare.

👉 𝐏𝐚𝐫𝐭𝐢𝐜𝐢𝐩𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐠𝐫𝐚𝐭𝐮𝐢𝐭𝐚̆!

📌Acces: Formular de preînscriere în cadrul proiectului “Accelerator Digital – program integrat de formare profesională în domeniul digitalizării pentru angajați” – ID 142698 (google.com)

#digitalizare#cursurionline#costcontrolling#calculatiacosturilor#managementfinaciar

_____

Accelerator Digital 142698 este finanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020