Web Developer

Acest program educațional acreditat se adresează celor care își doresc să acumuleze un set complet de cunoștințe care să îi ajute să dezvolte aplicații web cu tehnologia JavaScript. 

Acreditare: Autoritatea Națională pentru Calificări

Durată: 48 ore teorie si practica

Condiții de acces:  diplomă de studii superioare

Condiții pentru participare gratuită: cursul este GRATUIT pentru persoane care indeplinesc condițiile de eligibilitate, cu referire la statutul pe piața muncii și sectorul de activitate al companiei (angajatorului) -> vezi AICI 

Perioada: Consultă  CALENDARUL

Traineri: Trainer principal:| Asistent:

De ce sa urmezi cursul? Beneficii și oportunitati.

Vei dobândi abilitățile necesare pentru a scrie un cod, a verifica corectitudinea acestuia și a crea algoritmi și baze de date. În plus, vei cunoaște modelele de design, adică un tip de standarde datorită cărora codul tău va fi lizibil și structurat.

Cui se adresează acest curs?

Scopul acestui curs este sa ofere competente profesionale si metode specifice de lucru angajatilor din industria IT, si anume celor care isi doresc un nivel de intelegere mai profund al limbajului de programare JavaScript astfel incat sa poata scrie un cod care este clar, corect si usor de utilizat si reutilizat.

Ce vei învăța?

Fiecare modul din cadrul cursului contine simulari, exemple si studii de caz care ofera participantilor ocazia de a aprofunda conceptele prezentate. Rolul acestora este de a arata cele mai eficiente metode de a programa in JavaScript.

Programa cursului

Introducere în Web

HTML

CSS

JavaScript

Javascript avansat

Introducere în ReactJS