Software Tester

Scopul acestui curs este de a oferi competente profesionale si metode specifice de lucru angajatilor din industria IT, si anume celor interesati de testarea software. Pe parcursul acestui curs, vom analiza termenii si procesele fundamentele de testare software precum si principiile testarii. Vom discuta despre diferitele tipuri de clasificare si niveluri de testare.

Acreditare: Autoritatea Națională pentru Calificări

Durată: 48 ore teorie si practica

Condiții de acces:  diplomă de studii superioare

Condiții pentru participare gratuită: cursul este GRATUIT pentru persoane care indeplinesc condițiile de eligibilitate, cu referire la statutul pe piața muncii și sectorul de activitate al companiei (angajatorului) -> vezi AICI 

Perioada: Consultă  CALENDARUL

Traineri: Trainer principal:| Asistent:

De ce sa urmezi cursul? Beneficii și oportunitati.

Vei intelege procesul de testare, vei dobândi abilitățile necesare pentru a testa produse software, si îți vei dezvolta abilitățile de gândire analitică și structurată prin forma sa interactivă și practică.

Cui se adresează acest curs?

Scopul acestui curs este de a oferi competente profesionale si metode specifice de lucru angajatilor din industria IT, si anume specialisti in IT incepatori sau celor care vor sa invete testare software.

Ce vei învăța?

Testarea software este un proces elaborat ce urmărește identificarea erorilor apărute în procesul de dezvoltare al unei aplicații, dar și după lansarea acestora. Procesul de testare implică diferite etape de analiză, dar și cunoașterea unor principii de QA.

Toate aceste informații sunt structurate într-o formă ușor accesibilă, dar mai mult de atât, acest curs te va ajuta să îți dezvolți abilități de gândire analitică și structurată prin forma sa interactivă și practică.

Fiecare modul din cadrul cursului contine simulari, exemple si studii de caz care ofera participantilor ocazia de a aprofunda conceptele prezentate.

Programa cursului

Fundamentele testarii software

Testarea software pe tot parcursul Software Life Cycle

Tehnici statice

Tehnici de Test Design

Test Management

Instrumente de testare