Educatie InformaIa SA (EI SA), prin demersul intitulat Școala informală de IT (marcă înregistrată), a lansat o metodă alternativă de educație, ca o șansă suplimentara pentru persoanele care doresc să ajungă la următorul nivel în carieră sau să se reorienteze profesional înspre industria IT & Software.

In ultimi 4 ani de activitate, peste 6600 de persoane adulte s-au înscris la cursurile noastre, dintre care cca 3000 au fost acceptate la cele cca 200 de cursuri IT organizate pana acum.

Trainerii nostri sunt profesioniști IT cu vastă experiență. Am livrat sub egida Școlii Informale de IT peste 14.300 ore de curs, în 6 orase din tara: București, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara, Brașov și Craiova.

Au avut loc programe de training, microlearning, mentorat și coaching în carieră, axate pe domenii ca: programare, testare software & arii conexe, mare parte din aceste programe fiind acreditate de ANC. Oferta de servicii de învățământ alternativ a EI SA este actualizată constant, în acord cu realitățile din piața muncii, fiind abordate tematici ca: Intro in IT, Web Development, .NET Web Development, PHP Web Development, Java Development, ABAP Development, Database Development, Android Development, ANSI C, C++ de la A la Z++, Software Testing, Test Automation, Database Administration, UX Design, MarCom în IT, Business Analysis.

EI SA se adresează și direct companiilor din industria IT & software, pentru care organizează cursuri ce au ca obiectiv specializarea și perfecționarea angajaților respectivelor companii în domenii de nisa aflate în acord direct cu nevoile lor specifice.

www.scoalainformala.ro