Robotic Process Automation (RPA)
Acest curs se adreseaza angajatilor din industria IT interesati de identificarea proceselor potrivite ce pot fi automatizate, de stabilirea indicatorilor corespunzători de performanţă ai procesului şi de stabilirea unei baze de referinţă pentru măsurătorile actuale şi viitoare. Pe parcursul acestui curs ei vor dobandi competente profesionale si metode specifice de lucru pentru a putea crea harti ale proceselor companie si vor alege procesele ce se califică pentru automatizarea prin intermediul roboţilor software.
Acreditare: Autoritatea Națională pentru Calificări
Durată: 48 ore teorie si practica
Condiții de acces: diplomă de studii superioare
Condiții pentru participare gratuită: cursul este GRATUIT pentru persoane care indeplinesc condițiile de eligibilitate, cu referire la statutul pe piața muncii și sectorul de activitate al companiei (angajatorului) -> vezi AICI
Perioada: Consultă CALENDARUL
Traineri: Trainer principal:| Asistent:
De ce sa urmezi cursul? Beneficii și oportunitati.
Scopul acestui curs este de a oferi competente profesionale si metode specifice de lucru angajatilor din industria IT, si anume celor care isi doresc sa isi desfasoare activitatea conform metodologiilor RPA.
Cui se adresează acest curs?
Acest curs se adreseaza angajatilor din industria IT interesati de identificarea proceselor potrivite ce pot fi automatizate, de stabilirea indicatorilor corespunzători de performanţă ai procesului şi de stabilirea unei baze de referinţă pentru măsurătorile actuale şi viitoare.
Ce vei învăța?
Pe parcursul acestui curs vei dobandi competente profesionale si metode specifice de lucru pentru a putea crea harti ale proceselor companie si vor alege procesele ce se califică pentru automatizarea prin intermediul roboţilor software.
In cadrul cursului vom dezvolta competentele de lucru cu roboti software folosind simulari, discutii si studii de caz.
Programa cursului
Bazele din programarii
Concepte RPA
Introducere in platforme RPA
Concepte si tehnici de automatizare
Gestionarea exceptiilor si bune practici de executie
Introducere in “Orchestrator”
REFramework si scenarii de automatizare