Responsabil de mediu

Necesitatea formarii unei persoane in acest domeniu este prevazuta de OUG 195/2005, art. 94, lit.d, coroborata cu Legea 211/2011, art. 22. În conformitate cu prevederile Legii nr. 211/ 2011, toţi generatorii de deşeuri au obligativitatea numirii unui responsabil cu verificarea îndeplinirii îndatoririlor prevăzute de această lege, în domeniul gestiunii deşeurilor pe amplasament.

Acreditare: Autoritatea Națională pentru Calificări

Durată: 40 ore

Condiții de acces: https://www.famethemes.com 

Condiții pentru participare gratuită: persoane care indeplinesc condiții de eligibilitate, cu referire la statutul pe piața muncii și sectorul de activitate al companiei (angajatorului) -> vezi AICI

Perioada: Consultă CALENDARUL

Trainer: Trainer principal: Socaciu Adina| Asistent:

De ce sa urmezi cursul? Beneficii și oportunitati.

În conformitate cu prevederile Legii nr. 211/ 2011, toţi generatorii de deşeuri au obligativitatea numirii unui responsabil cu verificarea îndeplinirii îndatoririlor prevăzute de această lege, în domeniul gestiunii deşeurilor pe amplasament. Neîndeplinirea prevederilor legii e grevată de sancțiuni pecuniare/administrative prevăzute de legislația în vigoare.  Prin instruirea unei persoane, firmele se pun la adăpost de consecințele potenșiale negative.

Prin dobandirea acestei certificări vei putea ocupa poziția de responsabil de mediu, respectiv te vei putea perfecționa pentru  a oferi servicii externalizate firmelor. 

Cui se adresează acest curs?

 

Ce vei învăța?

 

Programa cursului