Lean Six Sigma Yellow Belt | Responsabil de proces

Responsabilul de proces răspunde de verificarea capabilităţii şi stabilităţii procesului, ca aspect esenţial pentru controlul calităţii şi îmbunătăţirea performanţelor procesului.

Programul nostri de instruire pregătește pe participanti să înțeleagă instrumentele de măsurare pentru a participa la initiative la la nivel operational de monitorizare si imbunatatire de proces, avand capabilitatea sa  aplice cunostintee la nivelul Yellow Belt Six Sigma.

Veti dobandi conceptele fundamentale in universul Lean Six Sigma. Trainingul va permite sa aplicati pentru o certificare internationala IASSC. Centrul de testare internationala este operat in Cluj de catre partenerul de proiect Educatie Informala SA. Trainingul si certificarea ANC sunt gratuite, certificarea internationala cade in sarcina participantilor.

Acreditare: Autoritatea Națională pentru Calificări

Durată: 40 ore teorie 

Condiții de acces:  diplomă de studii superioare

Condiții pentru participare gratuită: cursul este GRATUIT pentru persoane care indeplinesc condițiile de eligibilitate, cu referire la statutul pe piața muncii și sectorul de activitate al companiei (angajatorului) -> vezi AICI 

Perioada: Consultă  CALENDARUL

Traineri: Trainer principal: Andreica Radu| Asistent: Moldovan Marius

De ce sa urmezi cursul? Beneficii și oportunitati.

Cursul este creat pentru a oferi participantilor informatii despre: metode si tehnici de analiza  a proceselor, metode si tehnici de control a proceselor, metode şi tehnici de identificare a fluxului de valoare pentru realizarea produselor şi/sau serviciilor furnizate de procesul de care răspunde; metode şi tehnici de organizare eficientă a locului de muncă (5S); principii şi instrumente ale sistemului Lean de management.

In urma absolvirii cursului participantii obtin un certificat recunoscut la nivel national și pot aplica pentru certificare internațională (Yellow Belt) în cadrul diverselor scheme de certificare existente.

Cui se adresează acest curs?

Cursul se adreseaza profesioniștilor din aria ingineriei de proces, controlului calității, organizării de proces, îmbunătățirii continue, specialiștilor din producție, logistică și servicii avansate care doresc să  dobandească competente referitoare: analiza procesului, managementul procesului, identificarea caracteristicilor specifice ale procesului şi a metodelor adecvate de control,imbunătăţirea performanţelor procesului.

Ce vei învăța?

Metode şi tehnici de analiză a proceselor; metode şi tehnici de control al proceselor; metode şi tehnici de identificare a fluxului de valoare pentru realizarea produselor şi/sau serviciilor furnizate de procesul de care răspunde; metode şi tehnici de organizare eficientă a locului de muncă (5S); principii şi instrumente ale sistemului Lean de management

Programa cursului

Analiza procesului

Gestiunea procesului

Identificarea caracteristicilor specifice ale procesului şi a metodelor adecvate de control

Imbunătăţirea performanţelor procesului