Marketing social media

Curs care te învață cum să abordezi digital activitatea de promovare a produselor și serviciilor firmei, și cum să utlizezi eficient platformele de comunicare on-line.

Durată: 24 ore (8 ore teorie și 16 ore de pregătire practică)

Modalitate de desfășurare: online sau în sală

Condiții pentru participare gratuită: cursul este GRATUIT pentru persoane care indeplinesc condițiile de eligibilitate, cu referire la statutul pe piața muncii și sectorul de activitate al companiei (angajatorului) -> vezi AICI 

Perioada: Consultă  CALENDARUL

Traineri: Marius Moldovan| Izabela Geapana

De ce sa urmezi cursul? Beneficii și oportunitati.

Beneficiezi de informațiile necesare privind utilizarea platformelor de comunicare online și cum poți eficientiza activitatea firmei printr-o comunicare mai bună cu clienții și partenerii firmei (și chair cu angajații proprii). De asemenea, înveți despre digitalizarea activității de promovare, astfel încât să crești eficiența eforturilor de promovare a produselor și serviciile firmei.

Cui se adresează acest curs?

Cursul se adresează angajaților care își doresc să contribuie la îmbunătățirea activității din firmă, dobândind competențele necesare digitalizării activității de promovare.

Ce vei învăța?

Care sunt platformele de comunicare online și cum pot ajuta la eficientizarea activității firmei (comunicare internă și comunicare externă); crearea si administrarea paginilor pentru promovarea firmei, a produselor și serviciilor sale în mediul online; publicitatea pe principalele rețele de socializare.

Informații suplimentare:

Dinu Todoran – Coordonator recrutare și selecție grup țintă: [email protected]

Roxana Toader – Expert recrutare și selecție: [email protected]