Programul de dezvoltare profesională Accelerator Digital, permite participarea gratuită la activități persoanelor care îndeplinesc o serie de condiții CUMULATIVE.

Verifică mai jos dacă îndeplinești aceste condiții:

1. CONDIȚII LEGATE DE SITUAȚIA PE PIAȚA MUNCII

Poți fi în una (1) din cele 2situatii de mai jos. Pentru situația în care te afli, trebuie să furnizezi documente care să dovedească acest lucru (de ex. adeverință de angajare, etc)

a. Angajați cu contract individual de muncă (cu normă întreagă)

sau

b. Angajați cu contract individual de muncă (cu timp parțial)

2. CONDIȚII LEGATE DE DOMENIUL DE ACTIVITATE AL ANGAJATORULUI

Poți fi în una (1) din cele 3 situatii de mai jos:

a. Întreprinderea în care ești angajat își desfășoară activitatea principală sau secundară într-unul din sectoarele economice din SNC (Strategia națională de competitivitate) / domeniile de specializare inteligentă din SNCDI (Strategia Națională pentru Cercetare-Dezvoltare-Inovare) -> vezi lista SNC | vezi lista SNCDI *

sau

b. Întreprinderea în care ești angajat nu indeplineste conditia de sus dar intenționează să își adapteze activitatea principală sau secundară la cel puțin unul din sectoarele economice cu potențial competitiv din SNC (Strategia națională de competitivitate) ȘI la unul domeniile de specializare inteligentă din SNCDI (Strategia Națională pentru Cercetare-Dezvoltare-Inovare) -> vezi lista SNC | vezi lista SNCDI *

sau

c. Întreprinderea în care ești angajat e înregistrată cu coduri CAEN ce se regăsesc în secțiunile Activități profesionale, științifice și tehnice și Distribuție din cadrul Anexei 5 și asigură distribuția pentru întreprinderile care activează în sectoarele identificate prin SNC.

*Dacă ai nelămuriri cu privire la acest criteriu, contactează-ne telefonic. Îți vom explica și e mai simplu decât pare. 

3. CONDIȚII LEGATE DE LOCUL DE MUNCĂ OCUPAT (POZIȚIA ÎN CADRUL COMPANIEI)

Sunt eligibile persoanele care dețin calitatea de ANGAJAT.

4. CONDIȚII REFERITOARE LA SEDIUL COMPANIEI

Sunt acceptați angajații care desfășoară activitatea în cadrul întreprinderilor din toate zonele de dezvoltare regională ale României, excepție fac, București și Ilfov, dar cu precădere angajații din zonele  de dezvoltare Nord Vest si Centru.

5. CONDIȚII DE ACCES LA CURS

Conditii legate de cerinte educationale si profesionale. Se solicita  studii superioare, studii liceale, etc, în funcție de tipul cursului.

6. NOTA DE INFORMARE GDPR (click pe link pentru vizualizare)

AI VERIFICAT ȘI ÎNDEPLINEȘTI ACESTE CONDIȚII?

Ai nelămuriri? Ia legătura direct cu noi !