BI & Database Developer

Acest curs este conceput astfel încât să pregătească cursanţii pentru implementarea tehnicilor de proiectare a schemelor pentru bazele de date la nivel conceptual şi de implementare. Din acest motiv, în cadrul cursului vei avea posibilitatea să dobândești cunoştinţe despre crearea proiectelor sau aplicaţiilor asociate cu baza de date corespunzătoare.

Acreditare: Autoritatea Națională pentru Calificări

Durată: 48 ore teorie si practica

Condiții de acces:  diplomă de studii superioare

Condiții pentru participare gratuită: cursul este GRATUIT pentru persoane care indeplinesc condițiile de eligibilitate, cu referire la statutul pe piața muncii și sectorul de activitate al companiei (angajatorului) -> vezi AICI 

Perioada: Consultă  CALENDARUL

Traineri: Trainer principal:| Asistent:

De ce sa urmezi cursul? Beneficii și oportunitati.

Scopul acestui curs este de a oferi competente profesionale si metode specifice de lucru angajatilor din industria IT, cunoştinţe ce iti vor permite să devii administrator de baze de date, adică să te poţi ocupa cu stocarea şi organizarea bazelor de date prin utilizarea unui software special.

Cui se adresează acest curs?

Acest curs este conceput astfel încât să pregătească cursanţii pentru implementarea tehnicilor de proiectare a schemelor pentru bazele de date la nivel conceptual şi de implementare. Din acest motiv, în cadrul cursului veţi avea posibilitatea să dobândiţi cunoştinţe despre crearea proiectelor sau aplicaţiilor asociate cu baza de date corespunzătoare.

Ce vei învăța?

Pentru îndeplinirea atribuţiilor pe care le are un administrator al bazelor de date, vei avea nevoie de competenţe pentru crearea şi testarea datelor stocate, pentru definirea şi implementarea controlului de acces la date, pentru instalarea unui software nou, precum şi pentru multe altele pe care le vei învăţa în cadrul acestui curs.

In cadrul cursului vom dezvolta competentele de lucru cu baze de date, folosind exercitii practice, teste, simulari, discutii si studii de caz.

Programa cursului

Introducere în domeniul bazelor de date

Extragerea datelor

Procesarea datelor

Manipularea datelor