PROTECTIA DATELOR DE LA TEORIE LA PRACTICA!

­čŤí

Seminar online gratuit de 1 zi ├«n domeniul securit─â╚Ťii cibernetice, complementar cu programul de formare gratuit “Responsabil Protectia Datelor”.

Solu╚Ťii practice, instrumente, tendin╚Ťe, oportunit─â╚Ťi! Participare GRATUIT─é.

Certificat emis de consortiul Cyberwiser.

Limba engleza.

Data: 25.03.2021

Nevoia de competen╚Ťe ├«n domeniul securit─â╚Ťii cibernetice este mai presant─â ca niciodat─â. Cu restric╚Ťiile COVID-19, care cresc ponderea virtualiz─ârii muncii, companiile ofer─â acum mai multe puncte vulnerabile ├«n domeniul securit─â╚Ťii datelor.

­čž▓­čôŐConform Raportului IBM Data Breach, costul mediu al unei penetr─âri de date ├«n 2020 a fost de 3,86 milioane de dolari, iar timpul mediu pentru identificare ╚Öi izolare a fost de 280 de zile. Trecerea la munca la distan╚Ť─â a creat un peisaj de securitate mai complex, cu un impact mai mare al schimbului de date ├«n mediul online. Instruirea este crucial─â pentru a cunoa╚Öte vulnerabilit─â╚Ťi ╚Öi moduri de atac ╚Öi pentru a aplica eficient cele mai bune practici ├«n domeniul securit─â╚Ťii IT ╚Öi a preven╚Ťiei ├«n materie de protec╚Ťie a datelor.

Eu cu ce ma aleg?

­čŤí ╚śtiu c─â am o problem─â cu competen╚Ťele ├«n securitatea cibernetic─â!

Care sunt op╚Ťiunile mele?

­čĺŞDepind de TIC pentru afacerea mea: Cum ├«mi preg─âtesc personalul ├«n domeniul securit─â╚Ťii cibernetice dac─â am un buget limitat?­čĹĘÔÇŹ­čĺ╗­čĹęÔÇŹ­čĺ╗ Personalul care lucreaz─â de la distan╚Ť─â va cre╚Öte riscurile cibernetice: Cum ne intensific─âm abilit─â╚Ťile de securitate cibernetic─â?

Acest atelier este destinat tuturor celor care se gândesc la aceste întrebări!

Exist─â un cost pentru participare?­čćôNu. Evenimentul este gratuit ╚Öi face parte din programul de diseminare CYBERWISER.eu, sponsorizat de Comisia European─â.

Inscrie-te gratuit ACUM: https://www.cyberwiser.eu/…/effective-training…#CYBERWISER2021

!!! Alte cursuri gratuite complementare cu certificare ANC !!!

­čŤíResponsabil Protectia Datelor (GDPR)

­čÄŻ Responsabil de Proces (Yellow Belt)

Mai multe detalii pe www.futureskills.ro

Leave a Reply