Victor Rentea, JAVA Champion al României, va coordona JAVA Tech Workshop

Victor este unul dintre cei doi Java Champions ai României, lucrând cu normă întreagă în domeniul instruirii și consultanței ca independent. Este fondatorul uneia dintre cele mai mari comunități de dezvoltatori din România (Bucharest Software Craftsmanship Community) în care își împărtășește pasiunea pentru proiectarea simplă, codul curat și testele automate. Este unul dintre cei mai cunoscuți vorbitori de conferințe internaționale Java datorită pasiunii pe care le pune în fiecare discuție sau instruire. Puteți afla mai multe despre el pe victorrentea.ro, paginile de Facebook, LinkedIN sau Twitter.

Victor va coordona activităţile din cadrul JAVA Tech Workshop care va avea loc pe 26-27 noiembrie 2020. Nu rata şansa de a îţi duce abilitaţile de programare la următorul nivel, înscrie-te acum!

Seminarul propus se adresează atât angajaților cu experiență de minim un an ca developer cât și celor la început de drum, dornici să învețe, aflați pe poziții operaționale, aparținând IMM-urilor ce își desfășoară activitatea în Regiunea NV.

Acțiunea este organizată în cadrul proiectului Competactiv+ (contract POCU/464/3/12/127968, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020) implementat în parteneriat de către Asociația Patronilor și Meseriașilor, Asociația Cluj IT și Școala Informală de IT.

Leave a Reply