PROTECTIA DATELOR DE LA TEORIE LA PRACTICA!

🛡

Seminar online gratuit de 1 zi în domeniul securității cibernetice, complementar cu programul de formare gratuit “Responsabil Protectia Datelor”.

Soluții practice, instrumente, tendințe, oportunități! Participare GRATUITĂ.

Certificat emis de consortiul Cyberwiser.

Limba engleza.

Data: 25.03.2021

Nevoia de competențe în domeniul securității cibernetice este mai presantă ca niciodată. Cu restricțiile COVID-19, care cresc ponderea virtualizării muncii, companiile oferă acum mai multe puncte vulnerabile în domeniul securității datelor.

🧲📊Conform Raportului IBM Data Breach, costul mediu al unei penetrări de date în 2020 a fost de 3,86 milioane de dolari, iar timpul mediu pentru identificare și izolare a fost de 280 de zile. Trecerea la munca la distanță a creat un peisaj de securitate mai complex, cu un impact mai mare al schimbului de date în mediul online. Instruirea este crucială pentru a cunoaște vulnerabilități și moduri de atac și pentru a aplica eficient cele mai bune practici în domeniul securității IT și a prevenției în materie de protecție a datelor.

Eu cu ce ma aleg?

🛡 Știu că am o problemă cu competențele în securitatea cibernetică!

Care sunt opțiunile mele?

💸Depind de TIC pentru afacerea mea: Cum îmi pregătesc personalul în domeniul securității cibernetice dacă am un buget limitat?👨‍💻👩‍💻 Personalul care lucrează de la distanță va crește riscurile cibernetice: Cum ne intensificăm abilitățile de securitate cibernetică?

Acest atelier este destinat tuturor celor care se gândesc la aceste întrebări!

Există un cost pentru participare?🆓Nu. Evenimentul este gratuit și face parte din programul de diseminare CYBERWISER.eu, sponsorizat de Comisia Europeană.

Inscrie-te gratuit ACUM: https://www.cyberwiser.eu/…/effective-training…#CYBERWISER2021

!!! Alte cursuri gratuite complementare cu certificare ANC !!!

🛡Responsabil Protectia Datelor (GDPR)

🎽 Responsabil de Proces (Yellow Belt)

Mai multe detalii pe www.futureskills.ro

Leave a Reply